«…Είναι δυνατόν να ανακοινώνει μια εταιρία πώληση κάποιας συμμετοχής της, να λέει ότι θα επηρεάσει τα οικονομικά της αποτελέσματα, και να μην ανακοινώνει ούτε κατά προσέγγιση το τίμημα;;«έγραφε στον πρωινό του ψίθυρο το Banks.com.gr και όπως φαίνεται δρομολόγησε τις εξελίξεις…επιβεβαιώνοντας το ορθό ερώτημά του που όπως απεδείχθη δεν ήταν ρητορικό για το deal KEN-VOLTON.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η εταιρεία Καράτζη ΑΕ, σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 4023/07.11.2019 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημέρωσε την επενδυτική κοινότητα ότι όλες οι διαδικασίες για την πώληση του 100% ποσοστού της θυγατρικής εταιρείας ΚΕΝ ΑΕ ολοκληρώθηκαν την 06.11.2019.

Επιπρόσθετα  επισημαίνει  ότι η  αγοράστρια  εταιρεία  Volton ΑΕ  δεν είναι συνδεδεμένη με κανέναν τρόπο με την εταιρεία  Καράτζη ΑΕ ή με μέλη της Διοίκησης ή με βασικούς μετόχους της.

Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε στα 14,1 εκ. ευρώ. Εκτιμάται ότι η θετική επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα της Καράτζη ΑΕ  θα είναι της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ και θα αποτυπωθεί στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου Καράτζη για την χρήση 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here