Τα πιο σημαντικά στελέχη της αγοράς των στεγαστικών δανείων, των servicers, αλλά και της αξιοποίησης ακινήτων ανταποκρίθηκαν την Τρίτη το βράδυ, στο κάλεσμα του Άρη Αρβανιτάκη, που είναι o Διευθύνων Σύμβουλος της UCI GREECE LMS (Loan Management Services) και ιδρυτής της RETAMA Real Estate.

Κάτω από την “πανσέληνο του κυνηγού” και με ωραία ποτά και εδέσματα, oι συζητήσεις για τα επιτόκια και την αγορά ακινήτων εξελίχθηκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες… 

Α. Αρβανιτάκης (UCI Hellas): Μεγάλη ευκαιρία διαλόγου το NPL Summit για το θέμα των κόκκινων δανείων (video)

  • Η RETAMA Real Estate προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης, πώλησης και εκμετάλλευσης ακινήτων στην ελληνική αγορά και αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Banco Santander και της BNP Paribas στην Ελλάδα.

Η RETAMA Real Estate εξειδικεύεται στην νομική και τεχνική ωρίμανση των ακινήτων, facility management και διεκπεραιώνει όλες τις απαραίτητες διοικητικές εργασίες, μέχρι και την στιγμή της πώλησης.

Όπως εξήγησε ο Άρης Αρβανιτάκης:

” Η UCI σε ένα χρόνο θα γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα , και η RETAMA Real Estate βρίσκεται μόλις στον 2ο χρόνο της λειτουργίας της. 

Η νέα μας εταιρία , μέλος και αυτή του ομίλου UCI,  δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών προσφέροντας υπηρεσίες διαχείρισης και ωρίμανσης, αποτίμησης και πώλησης χαρτοφυλακίων ακινήτων τραπεζών , εταιριών διαχείρισης και επενδυτών.

Ξεκινήσαμε τον Απρίλιο του 2021 , κατά τη διάρκεια του Κορονοϊού  και μέσα στο διάστημα που πέρασε έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Η μεγαλύτερη μας επιβράβευση όμως είναι η αναγνώρισή από την αγορά και τα θετικά σχόλια των πελατών μας, που αποτελούν και τους καλύτερους πρεσβευτές μας.

Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς συγχρόνως ευθύνη και υποχρέωση μας, να γινόμαστε όλο και πιο αποδοτικοί, ποιοτικοί και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα.  

  • Όραμά μας είναι η RETAMA Real Estate να αποτελέσει έναν αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη για τράπεζες, εταιρίες διαχείρισης και επενδυτές, στο νέο οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί και αποτελεί  σημαντικό κομμάτι των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και καταλύτη στο χώρο της διαχείρισης ακινήτων τα επόμενα χρόνια.

Σκοπός μας παραμένει η ανάπτυξη και προσφορά καινοτόμων end to end διαδικασιών και υπηρεσιών ολιστικής προσέγγισης, αφήνοντας το θετικό μας αποτύπωμα στην κοινωνία και συμβάλλοντας με υπευθυνότητα και στο μέτρο που μας αναλογεί στην εξυγίανση και την ανάπτυξη  της ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, εργαζόμαστε και πολύ σύντομα θα βρισκόμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και νέες υπηρεσίες και συνεργασίες  με γνώμονα την  συνολική υποστήριξη των θεσμικών πελατών μας στο χώρο της ωρίμανσης χαρτοφυλακίων ακινήτων ως και την πώληση τους,  την υποστήριξη απόκτησης ακινήτων μέσα από την διαδικασία των πλειστηριασμών και την χρηματοδότηση της αγοράς ακινήτων μέσα από συνεργαζόμενα τραπεζικά ιδρύματα.

Σχεδιάζουμε να προσφέρουμευπηρεσίες προστιθέμενης αξίας  στους εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες  μας ώστε να παραλάβουν το νέο τους ακίνητο, με το κλειδί στο χέρι, χωρίς νομικές ή πολεοδομικές εκκρεμότητες, ανακαινισμένο, ενεργειακά αναβαθμισμένο, ασφαλισμένο, και με ιδιαίτερες προνομιακές προσφορές για τον εξοπλισμό του..”


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here