Δεν θα πρέπει να αιφνιδιάστηκαν οι σταθεροί αναγνώστες του Banks.com.gr από το χθεσινό limit up της μετοχής, στα 3,18 ευρώ.
Με το χθεσινό +29,27% της μετοχής (συνολικά +45,87% στην εβδομάδα) η αποτίμηση της εταιρείας διαμορφώθηκε στα 30,9 εκατ. ευρώ. 
  • Με τέτοια αποτελέσματα, για το 2020, και με αυτές τις προβλέψεις, για το 2021, η χρηματιστηριακή αξία είναι “λίγη” μπροστά και στο καταλυτικό 51,5% ( σε αξία) στην κατηγορία του τυποποιημένου ψωμιού, την επαναφορά του “Απολλώνιον” στα μεγέθη, του 2019, την επέκταση της θυγατρικής στην αγορά της Ρουμανίας και της νέας επένδυσης 27,3 εκατ. € (νέα γραμμή παραγωγής και αποθήκευσης).
Πολύ δε περισσότερο, που μετά την σαρωτική είσοδο του CVC Capital και του ομίλου Mondelez στον ευρύτερο κλάδο τα κόστη και αποτιμήσεις έχουν-συγκριτικά πάντα- εκτοξευθεί.
  •     Με τον βασικό μέτοχο, Μανώλη Καραμολέγκο να μαζεύει την εταιρεία του (ελέγχει, ήδη, το 62,83%) και την Μαρία Καραμολέγκου να έχει το 16,78% αρκεί να βρεθεί ένας “τρίτος” να διαπραγματευτεί με την Εθνική το 8,02% που διαθέτει η τράπεζα στο μετοχικό κεφάλαιοο  της εισηγμένης, για να πυροδοτηθούν εξελίξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here