Στις …ζυμώσεις με αφορμή το μετοχικό πακέτο του 9,505% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας είχε αναφερθεί έγκαιρα το “B”, με την αποχώρηση του Σταύρου Νένδου, μετά από πολύχρονη παρουσία και σύμπλευση με την οικογένεια Καραμολέγκου.

    Ο αγοραστής (ή οι αγοραστές) του επίμαχου ποσοστού δεν είχαν γίνει γνωστοί και μέχρι τώρα η αγορά δεν γνωρίζει τον νέο/ους κάτοχο/χους ει μη μόνον πως δεν κατέληξε σε χαρτοφυλάκιο θεσμικού διαχειριστή.
    Σενάρια, που είχαν κάνει τότε τον γύρο της αγοράς (και του συγκεκριμένου κλάδου) συσχέτιζαν αυτή την πώληση/αγορά με τις εξελίξεις στο μέτωπο MIG/Vivartia – CVC Capital.
    Σενάρια, που- μεταξύ άλλων- αναζωπυρώθηκαν όταν στη συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας “πέρασε” μέσω της χρηματιστηριακής αγοράς ένα πακέτο 480.000 μετοχών της εισηγμένης στα 2,42 ευρώ. 
   Πρόκειται για ένα σημαντικό 3,5%-4% του μετοχικού κεφαλαίου που προστιθέμενο στο προηγούμενο (των 9,505%) κάνει μία σημαντική “μαγιά” αρκετή για ζυμώσεις στην εταιρεία και ευρύτερα σε έναν κλάδο που έχει προσελκύσει την προσοχή και άλλων funds πέραν του CVC Capital.
    Η θεαματική αύξηση των τζίρων στον κλάδο “τροφίμων- ειδών διατροφής κ.λ.π” δείχνει να έχει…ανοίξει την όρεξη σε διορατικούς παίκτες που διαβλέπουν διψήφια περιθώρια απόδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here