Στην εταιρεία Καραμολέγκος είδαμε ένα πακέτο 20% του μετοχικού κεφαλαίου και ξαφνικά ξεκίνησε  το “ζύμωμα” διεργασιών και τα σενάρια.

Στα 2,50 ευρώ άλλαξαν χέρια τα 2 πακέτα 1,64 εκατ. και 286 χιλ. μετοχών της Καραμολέγκος, που αντιστοιχούν στο 20% του μετοχικού κεφαλαίου….

Η συναλλαγή συζητήθηκε την Παρασκευή στα χρηματιστηριακά γραφεία, ως αποτέλεσμα των “ζυμώσεων” που συνεχίζονται τόσο στα μετοχικά της εισηγμένης όσο ευρύτερα στον κλάδο.

Θα θυμάστε ίσως ότι το www.banks.com.gr είχε προϊδεάσει, αρχικά στις 14 Δεκεμβρίου σημειώνοντας, πως πολλοί “ζυμώνουν” αλλά ένας θα…ψήσει, για να επανέλθει (στις 20 Ιουλίου 2021) εστιάζοντας στον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Ανδρικόπουλο. Πολύπειρος ο νέος CEO με εξειδίκευση σε θέματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων (στο περίφημο γαλλικό Institute Europeen d’ Administration des Affaires/INSEAD).

Τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από 16 γόνιμους μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αποκόμισε εμπειρίες και προσέφερε τις υπηρεσίες του ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βασίλης Ανδρικόπουλος επέστρεψε στον ιδιωτικό τομέα.

Η επαγγελματική του διαδρομή, μετρά 23 χρόνια σε κορυφαίες εταιρείες, ελληνικές και πολυεθνικές όπως η Diageo, η Noval του ομίλου Στασινόπουλου, η ζυθοποιία Fix Hellas, η Green Cola (βιομηχανία αναψυκτικών) και το Yoda.gr (ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ που ενσωματώθηκε στο Caremarket και στη συνέχεια πουλήθηκε στην Σκλαβενίτης).

Τις γνώσεις του στα χρηματοοικονομικά  ας τις κρατήσουμε, καθώς θα τις βρούμε μπροστά μας.

Ο Μ. Καραμολέγκος, τα logistics και η επένδυση των 15 εκατ.

Έχουν «μέλι» για τα funds, τα ελληνικά τρόφιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here