Γράφει η «ξενοδόχος»

Το διεθνές brand με το ελληνικό DNA, όπως συστήνονται τα Ikos Resorts του ομίλου Sani/ Ikos συνεχίζουν την επέκταση εντός αλλά και εκτός Ελλάδος στην ευρύτερη αγορά της Μεσογείου και δή την Ισπανία που θεωρείται Νο 1 τουριστική αγορά όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και διεθνώς.

Τα νέα έρχονται από τον ίδιο τον CEO του ομίλου Sani/Ikos κι επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Ανδρέα Ανδρεάδη στην εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για τη «Φιλοξενία και το Real Estate».

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, το  2021 σηματοδοτεί τη λειτουργία για πρώτη φορά του brand στην Ισπανία, μετά την ολοκλήρωση του Ιkos Andalusia στην Μαρμπέγια, το οποίο άνοιξε μέσα στο Μάιο.

  • «Επιπλέον, έχουμε αποκτήσει κι άλλα ακίνητα στην Ισπανία και την Πορτογαλία, στη Μαγιόρκα και στο Αλγκάρβε, όπου προχωράμε αυτή την περίοδο με το κομμάτι των αδειοδοτήσεων.
  • Άρα έχουμε τρείς ιδιοκτησίες ήδη στο εξωτερικό και τέσσερα Ikos Resorts που ήδη λειτουργούν εντός συνόρων. Ωστόσο ήδη επεκτεινόμαστε περαιτέρω στην Ελλάδα, στην Κέρκυρα και την Κρήτη και είμαστε πολύ αισιόδοξοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO του ομίλου Sani/ Ikos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here