Όπως από την προηγούμενη εβδομάδα, πρώτο είχε αποκαλύψει το www.banks.com.gr, ανοίγει σήμερα η διαδικασία της  δημόσιας προσφοράς των ομολογιών της Aegean Airlines, ύψους 200 εκατ. ευρώ, η οποία θα διαρκέσει έως τις 7 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε η Αεροπορία Αιγαίου , το εύρος απόδοσης, το οποίο καθορίστηκε από τους συντονιστές κυρίους αναδόχους, εντός του οποίου οι ειδικοί επενδυτές θα υποβάλουν τις αιτήσεις κάλυψης, θα είναι 3,50%-3,90%.

Το επιτόκιο δύναται να ισούται με την τελική απόδοση ή να υπολείπεται αυτής έως 25 μονάδες βάσης. Οι συντονιστές κύριοι ανάδοχοι θα καθορίσουν και το επιτόκιο και την τιμή διάθεσης που εξάγουν την τελική απόδοση.

  • Με την έκδοση της Αεροπορίας Αιγαίου (Aegean Airlines), η εγχώρια αγορά εταιρικών ομολόγων φτάνει μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 3 ετών στις δώδεκα (12) εκδόσεις και σε συνολικό ύψος κεφαλαίων που υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ

Η τελική απόδοση, το επιτόκιο και η τιμή διάθεσης θα γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθούν το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here