Είναι μία αρκετά πονεμένη ιστορία. Το “Β” έχει πάρει ξεκάθαρη θέση και αρκετά έγκαιρα .
Στην ΕΕΣΥΠ, δηλαδή στο περιβόητο Υπέρ-Ταμείο, παίζονται πολλά για τις υψηλόβαθμες θέσεις.
Η τελευταία ιστορία με την ΔΕΗ (στην οποία η ΕΕΣΥΠ είναι βασικός μέτοχος) ταρακούνησε πολλούς. Υπάρχει όμως και η …παλιότερη με την διαδικασία ανανέωσης της σύμβασης για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (με διαφορά των δύο προσφορών μόνο μισό δισ Ευρώ και πάνω). Αυτή η ιστορία δεν ξεχνιέται εύκολα ούτε στην Αθήνα ούτε στις Βρυξέλλες, όπου η έδρα της DG Comp).
  • Υπάρχουν όμως και άλλες μικρότερες πονεμένες ιστορίες που υποχρέωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραδεχτεί ανοιχτά (στην Καθημερινή, στις 30 Ιουνίου) πως θα αναζητηθούν ευθύνες και από την διοίκηση της ΔΕΗ αλλά και από αυτήν της ΕΕΣΥΠ.
    Θυμίζω τους 2 πιο πρόσφατους…ψιθύρους, που είναι αλήθεια πως προκάλεσαν συζητήσεις και εντάσεις, από τις 18 Ιουνίου το πρώτο... “Έρχονται δύσκολες μέρες για τους…πρίγκιπες του Υπέρ Ταμείου”  και λίγες μέρες αργότερα- στις 24 του μηνός για λόγους που έχουν για να ανησυχούν οι…πρίγκιπες του Υπέρ Ταμείου.
    Ωστόσο θα σας πάω αρκετά πιο πίσω, γιατί η ιστορία με το Υπέρ Ταμείο έχει πολλές, μα πολλές…ουρές καθώς υπάρχουν ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
Στις 27 Δεκεμβρίου το “Β” έφερνε στο φως της δημοσιότητας το ζήτημα των ακριβοπληρωμένων συμβούλων και παρασυμβούλων που προσλαμβάνονταν στην ΕΕΣΥΠ. Για κάτι 40χίλιαρα γράφαμε τότε.
     Αυτά, προς ώρας, και με την βεβαιότητα πως θα τα ξανά πούμε σύντομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here