Ο εορτασμός της 80ης επετείου της Wynn’s λαμβάνει παγκόσμια απήχηση,  με τη χορηγία του No. 85 Wynn’s / Keating Motorsports Ford GT,  που θα συμμετάσχει στη  θρυλική Γαλλική κούρσα αντοχής  στις 15 και 16 Ιουνίου.

Η Wynn’s, η τεχνολογική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πρόσθετων και βελτιωτικών προϊόντων για οχήματα, έχει “αγκαλιάσει”  τον 24ωρο αγώνα του  Le Mans,  ως το διεθνές αποκορύφωμα των φετινών εορτασμών της,  για την  80η  επέτειο από την ίδρυσή της. Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών, η Wynn’s παρουσίασε το αγωνιστικό Νο. 85  Ford GT GT Wynn’s / Keating Motorsports,  με το οποίο η ομάδα των οδηγών  Ben Keating, Jeroen Bleekemolen και  Felipe Fraga θα αγωνιστεί στην κατηγορία GTE-Am, στο θρυλικό αγώνα αντοχής στη Γαλλία, στις 15 και 16 Ιουνίου.

“Η Wynn’s  έχει πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν  με νίκες  στα υψηλότερα επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού”, δήλωσε ο Manuel Barba, Διευθυντής Επιχειρηματικών Μονάδων της  ITW Professional Automotive Products. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάζουμε την 80η  επέτειό μας με το ντεμπούτο μας στις 24 Ώρες του Le Mans και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σημείο για να ξεκινήσουμε να γράφουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της Wynn’s. Ευχόμαστε καλή τύχη στους  Ben Keating,  Jeroen Bleekemolen και  Felipe Fraga, καθώς επιδιώκουν τη νίκη στον παλαιότερο αγώνα αντοχής σπορ αυτοκινήτων  στον κόσμο.”

Η εντυπωσιακή εμφάνιση για το Νο. 85,  φέρει τα γνώριμα μοβ και πορτοκαλί χρώματα, καθώς  και το εμπορικό σήμα του οβάλ λογοτύπου της Wynn’s, με έναν  σχεδιασμό που ακολουθεί την εμφάνιση των τεσσάρων συμμετοχών της  Ford Chip Ganassi Racing GTE-Pro class με Ford GT  στο  Le Mans.

Ο Keating και η ομάδα του θα είναι οι πρώτοι “αυτόνομοι” συμμετέχοντες  σε ένα Ford GT, που έχει κερδίσει με την ομάδα της Ford Chip Ganassi Racing στην κατηγορία GTE-Pro , στο Le Mans του 2016.

Ιδρυθείσα στην Καλιφόρνια το 1939, η Wynn’s γιορτάζει της 80η  επέτειό της, με το Le Mans να αποτελεί  το πρωταρχικό διεθνές στοιχείο  στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της εταιρείας, για το 2019.

“Από το ξεκίνημά μας το 1939 στο γκαράζ του Chestien Wynn έως σήμερα, βρισκόμαστε σε γκαράζ και αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Barba. “Τα προϊόντα μας έχουν διαδραματίσει  ρόλο στο διαστημικό πρόγραμμα, σε πολλά διαφορετικά είδη αγώνων, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι γνωστά για τη βελτίωση των επιδόσεων του αυτοκινήτου σας, ή του φορτηγού σας.”

Η συνεργασία της Wynn’s με την Keating Motorsports στο Le Mans, συμπληρώνεται από την  υποστήριξη της Wynn’s στην καμπάνια της Keating για την 50η  επέτειο του IMSA, όπου και θα συμμετάσχει φέτος στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Με την βαθιά γνώση, ως απόρροια της πολύχρονης δραστηριοποίησης στον τομέα των πρόσθετων – βελτιωτικών για οχήματα και με την εφαρμογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, η Wynn’s διαθέτει μια  ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που ικανοποιεί στο έπακρο τις τρέχουσες ανάγκες των καταναλωτών και επαγγελματιών.

Τα προϊόντα της Wynn’s εισάγονται στην Ελλάδα από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 34 79 700.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here