Η ανάληψη έργων διεθνούς εμβέλειας για την ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να είναι. Μετρώντας εμπειρία μισού και πλέον αιώνα, έχει επαληθεύσει την αξιοπιστία της μέσω της συνεργασίας της με τις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Τελευταίο παράδειγμα; Η Snam S.p.A., μια από τις κορυφαίες εταιρίες φυσικού αερίου στην Ευρώπη με κύριες δραστηριότητες στην Ιταλία ανέθεσε στην “Σωληνουργεία Κορίνθου” την κατασκευή έργου 150 χιλιομέτρων αγωγού φυσικού αερίου

Οι σωλήνες χάλυβα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια μπορούν να καλύψουν πάνω από τη μισή περίμετρο της Γης.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Cenergy Holdings, ο αγωγός αερίου εξωτερικής διαμέτρου 26 ιντσών (660 χιλιοστά) θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση παλαιού δικτύου σωλήνων αερίου στην Κεντρική Ιταλία. Η σύμβαση θα εκτελεστεί για περίοδο έξι μηνών, εντός του 2019.

Οι 27.000 τόνοι σωλήνων θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Σωληνουργεία Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας. Το έργο περιλαμβάνει ακόμα την εξωτερική αντιδιαβρωτική επένδυση τριών στρώσεων πολυαιθυλενίου (3LPE), καθώς και την εσωτερική εποξική βαφή (epoxy) των σωλήνων. Σημειώνεται πως η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι κύριος προμηθευτής της Snam για πάνω από μια δεκαετία με εκτελεσθείσες ή υπό εκτέλεση παραγγελίες αγωγών, συνολικού μήκους άνω των 800 χλμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here