Γράφει η «ξενοδόχος»

Περισσότεροι Βρετανοί τουρίστες θα κυκλοφορούν τον επόμενο χειμώνα στην Αθήνα, την οποία ο βρετανικός όμιλος των Jet2.com and Jet2CityBreaks θέλει να καθιερώσει ως έναν από τους νέους προορισμούς citybreaks για τους Βρετανούς που ταξιδεύουν το χειμώνα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον CEO των Jet2.com καιJet2holidays κ. Steve Heapy ο όμιλος ταξιδεύει εκεί όπου πάει και η ζήτηση και αυτή την στιγμή υπάρχει ισχυρή ζήτηση για city breaks το χειμώνα από τοπελατολόγιο της εταιρείας και από ανεξάρτητουςπράκτορες. Αυτή είναι και η βασική αιτία για την οποία ο όμιλος λανσάρει για πρώτη φορά πτήσεις και citybreaks προς την Αθήνα για το χειμώνα 22/23 για πρώτη φορά.

Επισημαίνεται εδώ ότι ο όμιλος ξεκίνησε φέτος, επίσης για πρώτη φορά, μέσα στον Απρίλιο τη σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με βρετανικά αεροδρόμια και η Jet2.com που είναι και η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις έξι νέες αεροπορικές που ‘’προσγειώνονται’’ φέτος το καλοκαίρι στο ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’. Φέτος, ο όμιλος θα προχωρήσει στη διάθεση περισσότερων από μισό εκατομμύριο θέσεων στην Ελλάδα σε σύγκριση με τη θερινή περίοδο 2019, με μία αύξηση της τάξης του 86%.

  • Για φέτος ειδικά η Jet2.com, σκοπεύει να διαθέσει 1,1- 1,2 εκατομμύρια θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα για τη θερινή σεζόν.

Το θερινό πρόγραμμα θα έχει και συνέχεια: Ο όμιλος λανσάρει το χειμερινό πρόγραμμα 2022/ 2023  για την Αθήνα για πρώτη φορά με πτήσεις και πακέτα citybreaks προς πώληση στην ιστορική ελληνική πρωτεύουσα από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμπιγχαμ  το Νοέμβριο του 2022, το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2023, με έως τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις που θα αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλιο στην Αθήνα στη διάρκεια του χειμώνα. Συγκεκριμένα πτήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει από Μάντσεστερ και Μπέρμπιγχαμ στο πλαίσιο του καίνουριου θερινού προγράμματος της εταιρείας για το 2022 επεκτείνονται έως τις 27 Νοεμβρίου και επανεκκινούν στις 16 Φεβρουαρίου του 2023 συνεχίζοντας και για τη θερινή περίοδο του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here