‘’Ελλάδα’’ ψηφίζουν οι Βρετανοί όπως τουλάχιστον φαίνεται και από τις επαφές που πραγματοποιούν οι εγχώριοι τουριστικοί φορείς στο Λονδίνο στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης WTM που ξεκίνησε χθές στη βρετανική πρωτεύουσα.

  • Ενδιαφέρον έχει και η συμφωνία που προέκυψε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Jet2.com και Jet2holidays κ. Steve Heapy  για αύξηση κατά 600.000 των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων σε ελληνικούς προορισμούς το 2022, σε σχέση με το 2019.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ανώτατα στελέχη των Jet2.com και Jet2holidays.

Όπως προβλέπει η συμφωνία, οι διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις της εταιρείας για την Ελλάδα το 2022 θα είναι 1,44 εκατομμύρια, οι πτήσεις θα διεξάγονται από 10 βρετανικά προς 15 ελληνικά αεροδρόμια, ενώ προστίθενται δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα από Μπέρμιγχαμ και Μάντσεστερ.

  • Συνολικά, η εταιρεία θα πραγματοποιεί 270 πτήσεις την εβδομάδα προς ελληνικούς προορισμούς.

Ο κ. Heapy χαρακτήρισε ‘’φανταστικές’’ τις επιδόσεις της Ελλάδας κάτω από τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και την αβεβαιότητα της τελευταίας διετίας, κάτι που όπως επισήμανε οφείλεται εν πολλοίς στην αντιμετώπιση της πανδημίας με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφάρμοσε η Ελλάδα και το αίσθημα ασφαλείας που ενέπνευσε στους επισκέπτες της.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here