Τις πρώτες πτήσεις τους για Αθήνα, από τις δύο βάσεις τους, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες, η Jet2.com και η Jet2holidays, του γνωστού βρετανικού ομίλου που ενέταξε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του την Αθήνα προωθώντας την ελληνική πρωτεύουσα ως προορισμό για σύντομες αποδράσεις και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τους επιτελείς του βρετανικού ομίλου, της αεροπορικής εταιρείας και του tour operator, η Ελλάδα μπαίνει στην «καρδιά» της αναπτυξιακής στρατηγικής της.

Οι επιβάτες των πρώτων πτήσεων είχαν μια ιδιαίτερη υποδοχή μετά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας, σε μια γιορτή που συμπεριέλαβε, εκτός από εδέσματα ως κέρασμα για την περίσταση, και το «δέσιμο της κορδέλας» που συμβολίζει τη σύνδεση της Αθήνας με τις δύο πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με υψηλές πληρότητες, οι πτήσεις σηματοδότησαν την έναρξη δραστηριότητας της αεροπορικής στην Αθήνα, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (Πέμπτη και Κυριακή) από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ ως το τέλος του Οκτωβρίου.

 

Οι επιλογές πακέτων με την Jet2CityBreaks συμπεριλαμβάνουν πτήσεις με την Jet2.com με την εταιρεία να προσφέρει ξενοδοχεία 3-5 αστέρων στην Αθήνα, σε γειτονιές όπως το Κουκάκι, το Μοναστηράκι και η Πλάκα.

Οι περιοχές αυτές παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα σημεία, είτε στο Μοναστηράκι για την αγορά του, είτε στου Ψυρρή για νυχτερινή ζωή, στην παλιά πόλη της Πλάκας, στην Ακρόπολη ή στην Πλατεία Συντάγματος.

H έναρξη των πτήσεων και city break στην Αθήνα ανταποκρίνεται άμεσα στην υψηλή ζήτηση των Βρετανών παραθεριστών, όμως παράλληλα προσφέρει και εξαιρετικές προσβάσεις στο Μάντσεστερ και τη ΒΔ Αγγλία, καθώς και στο Μπέρμιγχαμ και την περιοχή των Midlands.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here