Η εταιρεία παρότι ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου MIG (κατά συνέπεια οι εξελίξεις αφορούν άμεσα την Τράπεζα Πειραιώς) αποτελεί μία…κατηγορία μόνη της και ως τέτοια αντιμετωπίζεται και η σχετική διαδικασία πώλησης της.
   Η εμπειρία της στην αγορά της πληροφορικής, οι επενδύσεις στον τομέα του λογισμικού την καθιστούν εκ των πραγμάτων μία καλή νύφη.
Οχι πολύφερνη, καθώς “κουβαλάει” ένα βάρος 53 εκατ. ευρώ (υποχρεώσεις/δανεισμός προς τις τράπεζες) αλλά μία σταθερή αξία στον κλάδο και την κατηγορία της.
 Quest, Olympia Group και Liknoss είναι οι τρεις μνηστήρες για την εταιρεία, με τους Θ. Φέσσα και Παν. Γερμανό να επιθυμούν να εντάξουν την εταιρεία στο χαρτοφυλάκιο τους αλλά με την Liknoss να φέρεται, πως έχει προβάδισμα.
  • Με εξειδίκευση στους κλάδους της ακτοπλοΐας, του τουρισμού, του τουριστικού γραφείου έχει παρουσία σε 14 χώρες, σε 7.152 πρακτορεία, σε 81 εταιρείες και ρεκόρ έκδοσης εισιτηρίων 24 εκατ. η Liknoss (πρώην Forthcrs) με τον ελβετικό όμιλο North Star να την εξαγοράζει από την Forthnet (τέλη Σεπτεμβρίου 2018).
   H εταιρεία, με επικεφαλής τον Γ. Παπασταματίου οραματίζεται στο να καταστεί το παγκόσμιο σύστημα διανομής (GDS) για την ακτοπλοΐα και τις μεταφορές.
Με την ένταξη της στον όμιλο North Star, περιλαμβάνει τρεις εταιρικές οντότητες, την Liknoss software, που είναι παραγωγός λογισμικού, με έδρα την χώρα μας, την Liknoss Italia και την Liknoss Central Europe, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το…ορμητήριο για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.
   Και από αυτή την άποψη είναι ο μνηστήρας, που θέλει περισσότερο από τους άλλους δύο την εξειδικευμένη Singular Logic.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here