Στα 1,60 ευρώ η μετοχή του Κτήματος Λαζαρίδη την Παρασκευή, στο χαμηλό ημέρας με υψηλό στα 1,66 ευρώ. Το τελευταίο διάστημα στη μετοχή πραγματοποιούνται συναλλαγές στην περιοχή των 1,40-1,66 ευρώ, σε μία ιδιότυπης μορφής συσσώρευση, που έχει ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
    Η εισηγμένη, που χρησιμοποιεί επίσης τον διακριτικό τίτλο Chateau Julia, ιδρύθηκε το 1992 στην Αδριανή Δράμας. Αποτελεί το οινικό επιστέγασμα του Κώστα Λαζαρίδη, ο οποίος ξεκίνησε το 1979 με τη φύτευση των πρώτων αμπελώνων στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που του χάρισε τον τίτλο του “πατριάρχη¨ των Δραμινών κρασιών. 
    Εισηγμένη στο ΧΑ από το 2000, σταθερά χαμηλών τόνων, με την Ιουλία Λαζαρίδη (σύζυγος του ιδρυτή της εταιρείας) να έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.
    Χρηματιστηριακά, η μετοχή έχει αποδώσει +7,38% την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μετράει ένα 113,33% από την αρχή του έτους.
    Αποτίμηση στα 28,83 εκατ.€, με καθαρή θέση στα 22,15 εκατ. Ευρώ. Με ζημίες στις παρελθούσες χρήσεις αλλά με τάση αναστροφής για το 2019.
  Από τις μετοχές της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης που θέλουν την υπομονή τους, όπως και το εξαιρετικό Domaine Costa Lazaridi Syrah. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here