Η τιμητική διάκριση “HI Special Innovation Award for contributing to the Greek Innovation Ecosystem, απονεμήθηκε στον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα, στο πλαίσιο των Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, μέσα από την LiveOn, την καινοτόμο πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων.
Στόχος του φετινού Hellenic Innovation Forum ήταν να αναδείξει τα ζητήματα και τις προκλήσεις αναφορικά με το πως μπορούμε ως χώρα να αξιοποιήσουμε καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες αλλά το υψηλής ποιότητα ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας αλλά και πως θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. 
Παράλληλα, μέσα από τη θεσμοθέτηση των Hellenic Innovation Awards αναδείχθηκαν οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που βοηθούν ώστε η καινοτομία να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας.
To βραβείο παρέδωσε ο CEO του ethosGroup, Κωνσταντίνος Ουζούνης.
Τα Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here