Το βαρύ …πυροβολικό του ελληνικού τουρισμού είναι ο εισερχόμενος τουρισμός από τη Γερμανία και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν περνά απαρατήρητη η συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τον Δρ. Ernst Reichel.

  • Η συνάντηση θα γίνει σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, της χώρας που το 2019 είχε περί τα 4 εκατ. τουρίστες σε ελληνικούς προορισμούς, ενώ και φέτος μαζί τους Βρετανούς κάνουν επίσης πρωταθλητισμό.

Μόλις πριν λίγες μέρες, έκανε μεγάλη εντύπωση ένα δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της BILD, που καλούσε τους Γερμανούς να …περάσουν έναν χειμώνα χωρίς …θέρμανση στην Ελλάδα…

  • «Η Ελλάδα προσφέρει άσυλο στους Γερμανούς που ταλαιπωρούνται από το σοκ της ακρίβειας και τον φόβο της ενεργειακής κρίσης».

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Βασίλης Κικίλιας είχε πει:

  • «Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς τους Έλληνες να υποδεχθούμε Γερμανούς συνταξιούχους, που θέλουν να περάσουν έναν μεσογειακό χειμώνα με ελληνική φιλοξενία, με ήπιο καιρό και με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Θα σας περιμένουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης καλούσε τους Γερμανούς να περάσουν τον χειμώνα στην πόλη του, γιατί όπως δήλωσε τα Χανιά έχουν ίσως «το καλύτερο κλίμα σε όλη την Ευρώπη» και «τα σπίτια δεν χρειάζονται καν θέρμανση».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here