Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, όπου η ταχύτητα της μετάδοσης μιας πληροφορίας αποτελεί κομβικό σημείο για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού, ομίλου κ.ο.κ., οι γλωσσικές διαφορές και η κακή επικοινωνία δημιουργούν ομολογουμένως προσκόμματα.

Σε έναν τέτοιο κόσμο, είναι αναγκαία η χρήση των απαραίτητων εκείνων δομών και “εργαλείων” που λειτουργούν ως γέφυρα και συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα συνεργαζόμενα μέρη, προκειμένου η πληροφορία να είναι άμεση, έγκαιρη και ορθή.

Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί επιλέγουν κάποιο κέντρο μετάφρασης προκειμένου να διαδραματίσουν τον καταλυτικό αυτό ρόλο. Ωστόσο, η εξειδίκευση, η ακρίβεια και η αξιοπιστία είναι οι λέξεις-κλειδιά σε όλη αυτή τη διαδικασία, με γνώμονα τις ολοένα και εξελισσόμενες απαιτήσεις σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει.

Η TECHNOGRAFIA LTD, με μακρά εμπειρία στον χώρο της μετάφρασης και στελεχωμένη αποκλειστικά από πτυχιούχους μεταφραστές, έχει καταφέρει από το 2002 -έτος ίδρυσής της- κι έπειτα να προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε πελάτες υψηλού κύρους και μεγάλης εμβέλειας που την εμπιστεύονται. Λειτουργώντας ως αξιόπιστος δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους και λαούς, μεταφράζει νομικά και οικονομικά έγγραφα, ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, τεχνικά εγχειρίδια, ηλεκτρονικές συσκευές, λογισμικό, έγγραφα μάρκετινγκ και δελτία Τύπου, εφαρμογές (apps) και ιστοσελίδες, ενώ επίσης παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας σε επιχειρηματικές συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.

Με “ορμητήριο” τα δύο γραφεία της σε Κύπρο και Ελλάδα, η εταιρεία έχει αποκτήσει έντονη διεθνή παρουσία, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου της είναι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται πανευρωπαϊκά ή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ενδεικτικά, πολυεθνικές, όπως οι Hyundai Rotem, η Kaspersky, η Bausch&Ströbel, ο όμιλος ΙΑΣΩ, η Hellenic Bank, αλλά και η καναδική πρεσβεία στην Ελλάδα και την Κύπρο αποτελούν κάποια από τα μεγάλα ονόματα που εμπιστεύονται την TECHNOGRAFIA LTD και τις υπηρεσίες της.

Μυστικό της επιτυχίας της και ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι -σε αντίθεση με την πάγια πρακτική της μεταφραστικής αγοράς- οι πελάτες της TECHNOGRAFIA LTD επικοινωνούν και συνεργάζονται απευθείας με τους μεταφραστές και τους διερμηνείς τους. Με τον τρόπο αυτό, η συνεργασία είναι άμεση, η παροχή υπηρεσιών γίνεται προσωποποιημένα (on-demand), εύκολα, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη και χωρίς χρονοβόρες “γραφειοκρατικές” διαδικασίες.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως το εύρος της δραστηριοποίησής της δεν περιορίζεται μόνο σε μεταφράσεις ξένων γλωσσών σε ελληνικά, αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες.

Η αγαστή συνεργασία του πλήρως καταρτισμένου προσωπικού, υπό τη διοίκηση του ανθρώπου-κλειδί της εταιρείας, του Γενικού Διευθυντή και επίσης επαγγελματία μεταφραστή κ. Ιωάννη Κασσιού, έχει θέσει την TECHNOGRAFIA LTD στην κορυφή της αγοράς. Και όχι άδικα. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως έχει αναγνωριστεί επίσημα από την Clutch, τη γνωστή πλατφόρμα κριτικών και αξιολογήσεων εταιρειών, ως κορυφαία μεταφραστική εταιρεία στην Ελλάδα!

Με σύνθημα “Έχουμε την εμπειρία να καταρρίψουμε κάθε γλωσσικό εμπόδιο για εσάς” η TECHNOGRAFIA LTD, δεσμεύεται και μπορεί να κάνει πράξη την άριστη επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους και επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Γης!

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ