Φέτος τον Νοέμβριο, η TECHNOGRAFIA γιορτάζει τα γενέθλιά της και γίνεται 15 χρονών!

Αν και μάλλον 20 και όχι 15.

Η TECHNOGRAFIA ιδρύθηκε αρχικά ως ιδέα το 2002, όταν δύο επιτυχημένοι επαγγελματίες, ο Ιωάννης Κασσιός και η Εύη Καραούλη, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό τους.

Η προσπάθειά τους απέδωσε, ενισχύθηκε και, πέντε χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 2007 παρουσιάστηκε επίσημα στο πελατειακό κοινό η εταιρεία «Ι. Κασσιός-Π. Καραούλη Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «TECHNOGRAFIA» και έδρα στην Καλλιθέα. Από τότε, ξεκίνησε μια δυναμικά ανοδική πορεία για την εταιρεία, παρά τις διεθνείς και τοπικές δυσμενείς συγκυρίες. Στα επιτεύγματα της μέχρι τώρα πορείας τους, συγκαταλέγονται τα παρακάτω κομβικά σημεία:

  • Αυξήθηκε σημαντικά το απασχολούμενο προσωπικό και οι εξωτερικοί συνεργάτες
  • Η εταιρεία μετακόμισε σε μεγαλύτερα γραφεία στη Νέα Σμύρνη
  • Απέκτησε γραφείο στην Κύπρο
  • Σύναψε συμφωνίες με πολύ σημαντικούς και αναγνωρισμένους πελάτες, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
  • Συμμετέχει στην ανάπτυξη μεταφραστικού λογισμικού ανοιχτού κώδικα

…και τόσα πολλά άλλα που καταδεικνύουν τη δυναμικότητα και το ανήσυχο πνεύμα της εταιρείας.

Ωστόσο, η φιλοσοφία, οι αξίες και οι δεσμεύσεις της, δεν άλλαξαν.

Όταν ξεκίνησε, το 2007, κύριος στόχος και μέλημα των ανθρώπων της ήταν να προσφέρουν προσωποποιημένες και άμεσες υπηρεσίες στους πελάτες. Σήμερα, 15 χρόνια μετά, συνεχίζουν να εμπνέονται από το ίδιο όραμα.

Αυτό είναι το δικό τους «μυστικό» της επιτυχίας. Είναι όλοι εξειδικευμένοι μεταφραστές και διερμηνείς και το πάθος για τη δουλειά τους δημιουργεί ένα αίσθημα αξιοπιστίας, ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες της TECHNOGRAFIA.

«Ήταν και συνεχίζει να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι. Νιώθω σαν να είμαι στην 1η μέρα στη δουλειά και σήμερα, μετά από 15 χρόνια, εγώ και η συνέταιρος μου, Εύη Καραούλη, είμαστε υπερήφανοι για όλα όσα έχουμε καταφέρει, για τους αξιότιμους πελάτες μας και τους πολύτιμους συνεργάτες μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη και την πίστη τους σε εμάς.» λέει ο Managing Director της εταιρείας, κ. Ιωάννης Κασσιός.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, τους ανθρώπους μας και τους πελάτες μας. Είμαι πολύ συγκινημένη, χαρούμενη και δεσμεύομαι να συνεχίσω να ακολουθώ το όραμά μας για ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους εξαιρετικούς, αφοσιωμένους και εξειδικευμένους μεταφραστές μας» λέει η Team Leader/Vendor Manager της εταιρείας, κα Εύη Καραούλη.

Οι άνθρωποι της TECHNOGRAFIA, ευχαριστούν τους πελάτες και τους συνεργάτες τους για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχονται ότι θα είναι για πάντα «Ο μεταφραστικός σας συνεργάτης, παγκοσμίως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ