Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος της τσιμεντοβιομηχανίας “Τιτάν” είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ, όπως είχε γράψει προ ημερών το B, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης.

Νέα μέλη στο Δ.Σ. του Συνδέσμου εξελέγησαν ο Γιώργος Περιστέρης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο Ανδρέας Σιάμισιης των Ελληνικών Πετρελαίων  και η Ιουλία Τσέτη της Uni Pharma, ενώ πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι ο Ευθύμιος Βιδάλης της “Τιτάν”.

Νέος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επίσης εκλέχθηκε ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος του ομώνυμου Ομίλου, στη θέση του αποχωρήσαντος Κωνσταντίνου Μπίτσιου. Αντιπρόεδροι παραμένουν οι Ιωάννης Γιώτης, της γνωστής βιομηχανίας τροφίμων καθώς και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita.

Ο κ. Παπαλεξόπουλος στη διάρκεια της προγραμματικής του ομιλίας ευχαρίστησε τον Θεόδωρο Φέσσα για την διαρκή προσφορά του και τη συμβολή του στη δημιουργία ενός οργανισμού δυνατού, δυναμικού και με στραμμένη τη ματιά στο μέλλον.  Απευθύνθηκε, επίσης, στα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και προς τον νέο Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιο Βιδάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here