Η «Καινοτομία στον Τραπεζικό Κλάδο» θα είναι ένα από τα βασικά θέματα του 7th Digital Banking Forum, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 Ιουνίου 2020, μέσα από την ψηφιακή  πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS. Το Digital Banking Forum είναι ένα Συνέδριο για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο που έχει θέσει νέα δεδομένα και φιλοδοξεί να αναδείξει -για μία ακόμη χρονιά- τις τάσεις που διαμορφώνονται στη συγκεκριμένη αγορά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Μαλλάς.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Καινοτομία σε επίπεδο ρυθμιστικών αρχών
  • Καινοτομία από εγχώριες τράπεζες
  • Οι νέοι «παίκτες» στην Ελλάδα
  • Open Banking
  • Startups

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού τομέα,  στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών, εταιρείες ψηφιακών τεχνολογιών, νέοι επιχειρηματίες που προέρχονται από τον κλάδο των εταιρειών Fintech αλλά και στελέχη από επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. 

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου ethosevents.eu και τα social κανάλια σε Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube. 

Ένα LiveOn Digital Event!

Η LiveOn είναι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα online συνεδρίων και εκδηλώσεων της ethosEVENTS, μέσα από την οποία προσφέρεται μια νέα εμπλουτισμένη εμπειρία σε συνέδρους, ομιλητές και χορηγούς, με εύκολη πλοήγηση σε οργανωμένο περιβάλλον, δυνατότητα αλληλεπίδρασης & συνομιλίας των συμμετεχόντων, στοχευμένη προβολή των χορηγών & ψηφιακά περίπτερα, απολογιστικά δεδομένα κ.ά. 

Περισσότερες πληροφορίες: 

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here