Αναστέλλει τις πτήσεις από και προς την Ιταλία η γνωστή αεροπορική χαμηλού κόστους, Ryanair, σε συνέχεια της απόφασης της ιταλικής κυβέρνησης να θωρακίσει ολόκληρη την χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Ryanair είχε δείξει άμεσα τις προθέσεις της– εν μέσω της ταραχής στη γειτονική χώρα – καθώς προ ημερών είχε αποφασίσει να μειώσει αισθητά τα δρομολόγια.

Κατά τα άλλα, η πλήρης αναστολή εφαρμόζεται εφαρμόζονται από τις 12 τα ξημερώματα, Τετάρτη 11 Μαρτίου, έως τις 12 τα ξημερώματα Τετάρτη 8 Απριλίου.

Τι γίνεται με τις επιστροφές χρημάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ryanair, όλοι οι εμπλεκόμενοι επιβάτες έλαβαν χθες σχετικό e-mail αναφορικά με τις ακυρώσεις πτήσεων.

«Οι επιβάτες που αναζητούν επαναπατρισμό μπορούν να λάβουν ελεύθερη μετακίνηση σε προηγούμενη πτήση της Ryanair που δρομολογείται μέχρι τα μεσάνυχτα Παρασκευή 13 Μαρτίου. Επίσης, οι επιβάτες που επηρεάζονται θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ταξιδιωτική πίστωση που μπορεί να εξαργυρωθεί στις πτήσεις της Ryanair τους επόμενους 12 μήνες.», σημειώνεται.

Βάιος Κρόκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here