Το γεγονός και μόνο, πως η μετοχή της Intracom ήταν στην πρώτη δεκάδα (με βάση τις συναλλαγές) και μάλιστα με τις εντολές των αγοραστών να φθάνουν έως και +10% υψηλότερα, ήταν αρκετό για να κεντρίσει την προσοχή των επενδυτών.
Και να αποτελέσει ένα από τα θέματα συζήτησης, σε χρηματιστηριακά και επιχειρηματικά γραφεία, για το τι μπορεί να “κρύβεται” πίσω από το θεαματικό ράλι της μετοχής.
 “Τι ετοιμάζουν στην Παιανία;“, ήταν το ερώτημα για όσους επιχειρούσαν να βρουν σε τι εδράζεται το σχεδόν +50% που έχει “τρέξει” η μετοχή τον τελευταίο μήνα.
Και +200% σε σχέση με το διάστημα 52 εβδομάδων.
  • Στα 102 εκατ. €, πλέον, η χρηματιστηριακή αξία της Intracom, που θα θυμίσουμε-για ακόμη μία φορά- πως είναι Holding, ενσωματώνοντας πλήθος θυγατρικών και διαθέτοντας εύρος δραστηριοτήτων από κατασκευές (Intrakat), αμυντικά συστήματα (Defence) μέχρι πληροφορική-συστήματα λογισμικού (Intrasoft).
 Αλλεπάλληλες οι αναφορές του www.banks.com.gr για τις “κρυμμένες” υπεραξίες της Intracom Holdings αλλά, κυρίως, της σημασίας της ολικής επαναφοράς του Σωκράτη Κόκκαλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here