Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η, προ ημερών, επίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Yosef Amrani στις εγκαταστάσεις της Intracom Defence, στο Κορωπί. Πολύ δε περισσότερο από χρηματιστές, οι οποίοι θεωρούν undervalue τα 62 εκατ. αποτίμησης της εισηγμένης Intracom Holdings. 
  Οι ισραηλινοί έχουν στο οπλοστάσιο τους- εκτός όλων των άλλων- και Patriott και η IDE συμφερόντων Κόκκαλη υποστηρίζει τα ηλεκτρονικά συστήματα τους.
   Για τις δύο πλευρές έχουν διευρυνθεί τα πεδία περαιτέρω συνεργασίας, με τους γνώστες του χώρου να προεξοφλούν πως θα προχωρήσουν και σε άλλα deals.
Η περίπτωση της IDE είναι ενδεικτική της αναξιοποίητης υπεραξίας, που “κρύβουν” οι ελληνικές εταιρείες ειδικά σε έναν τόσο νευραλγικό κλάδο.
   Με το ΧΡΗΜΑWEEK να αναφέρεται στην ανάγκη ανάπτυξης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, όπου δραστηριοποιούνται αρκετές αξιόλογες (και καινοτόμες) επιχειρήσεις.
   Υπεραξία, όμως ειδικότερα και για την Intracom Holdings καθώς η IDE είναι μία από τις θυγατρικές-βραχίονες της Συμμετοχών. 
    Ο “αμυντικός τομέας” της εισηγμένης περιλαμβάνει: επικοινωνίες, ηλεκτρονικά συστήματα, ασφάλεια κρίσιμων υποδομών, υβριδικά συστήματα και μη επανδρωμένα (UAVs και USVs).    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here