Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινές ανακοινώσεις της  Intracom Hodings καθώς σηματοδοτούν την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στα επιχειρηματικά δρώμενα όχι μόνο του ομίλου αλλά ευρύτερα του εγχώριου επιχειρείν.
Πρόεδρος Δ.Σ, Εκτελεστικό Μέλος ο ιδρυτής και πατριάρχης του ομίλου, με τον Δημήτριο Κλώνη, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο (με εκτελεστικές αρμοδιότητες) και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη, στη θέση του Αντιπροέδρου (μη εκτελεστικό μέλος).
Η είδηση έπεσε στα χρηματιστηριακά και επιχειρηματικά γραφεία σαν…βόμβα, καθώς μόνο τυχαία ή συμπτωματική δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί από την στιγμή μάλιστα που άνθρωποι οι οποίοι παρευρέθηκαν στην έκτακτη γενική συνέλευση έκαναν λόγο για έναν Σωκράτη Κόκκαλη αποφασισμένο, όπως παλιά.
Βέβαια για να πούμε και του…στραβού το δίκιο, οι τακτικοί αναγνώστες του banks.com.gr μόνο ανυποψίαστοι δεν ήταν, κάθε άλλο θα έλεγα, καθώς από τις 21 Μαρτίου σας είχα ενημερώσει για τη “Μεγάλη επιστροφή της οικογένειας ΚΟΚΚΑΛΗ– με ξεχωριστή ανάρτηση μου στην Ψυχρή Λογική.
Αυτά, και περισσότερα για αυτή την τόσο σημαντική επιστροφή θα σας έχω με την πρώτη ευκαιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here