Στα 0,896 ευρώ, με άνοδο +6,97%, η μετοχή της εισηγμένης την Παρασκευή.
  • Διαγραμματικά, έχει διασπαστεί ανοδικά ο μακροπρόθεσμος καθοδικός στροφέας (σχηματισμός W) του 2018, ενισχύοντας έτσι, τεχνικά, το ενδεχόμενο για απαρχή κίνησης προς τα 1,05 και 1,20 ευρώ.
Το “Β” , από τις ….29 Σεπτεμβρίου 2020 είχε επιχειρήσει να σας βάλειΣτο μυαλό του Σωκράτη (όταν η μετοχή ήταν, ακόμη, στα 0,654 ευρώ).
Όπως επίσης, την 1η Μαρτίου έσπευσε να σας αποκαλύψει την επίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Yosef Amrani στις εγκαταστάσεις της Intracom Defence, στο Κορωπί.
  • Ξανά θυμίζοντας πως οι ισραηλινοί έχουν στο οπλοστάσιο τους- εκτός όλων των άλλων- και Patriott και η IDE συμφερόντων Κόκκαλη υποστηρίζει τα ηλεκτρονικά συστήματα τους.
  • Για τις δύο πλευρές έχουν διευρυνθεί τα πεδία περαιτέρω συνεργασίας, με τους γνώστες του χώρου να προεξοφλούν πως θα προχωρήσουν και σε άλλα deals.

Η περίπτωση της IDE είναι ενδεικτική της αναξιοποίητης υπεραξίας, που “κρύβουν” οι ελληνικές εταιρείες ειδικά σε έναν τόσο νευραλγικό κλάδο.

  • Ο “αμυντικός τομέας” της εισηγμένης περιλαμβάνει: επικοινωνίες, ηλεκτρονικά συστήματα, ασφάλεια κρίσιμων υποδομών, υβριδικά συστήματα και μη επανδρωμένα (UAVs και USVs).   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here