Βήμα βήμα με προσεκτικό σχέδιο προς μια νέα εποχή για την εταιρεία προχωρά η NN Hellas. Σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε Ελλάδα – και – Πολωνία, η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΝ Hellas και της ΝΝ Hellas II, Μαριάννα Πολιτοπούλου σημείωσε:

«Από τα τέλη Ιανουαρίου ξεκινήσαμε τη διαδικασία ενοποίησης. Η απόκτηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα διανομής μας, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Έχοντας προετοιμάσει το σχέδιό μας προσεκτικά, εργαζόμαστε όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε τη συνένωση, με στόχο να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Όπως είπε ο David Knibbe, CEO NN Group:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την NN στην Πολωνία και στην Ελλάδα, καθώς αυτή η εξέλιξη ενισχύει τις θέσεις μας σε αυτές τις αγορές που παρουσιάζουν ελκυστικές προοπτικές ανάπτυξης. Τους επόμενους μήνες, θα ενσωματώσουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της MetLife στους τοπικούς οργανισμούς του Ομίλου

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here