Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ασφαλιστική αγορά η είδηση της αποχώρησης της κας Μαριάννας Πολιτοπούλου από το τιμόνι της NN Hellas, αν και φήμες κυοφορούνταν ήδη τα τελευταία 24ωρα για μεγάλη επερχόμενη αλλαγή σε ασφαλιστικό όμιλο.

Η κα Πολιτοπούλου αποχωρεί από τη θέση της CEO του ομίλου στα τέλη Νοεμβρίου, έπειτα από σχεδόν 7 συναπτά έτη θητείας, κατά τα οποία διαχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία μια σειρά από προκλήσεις, με μεγαλύτερη και ίσως πιο απαιτητική την πρόσφατη εξαγορά της Metlife που πλέον φέρει την επωνυμία NN Hellas II. Η κα Πολιτοπούλου αποχωρεί με τις καλύτερες συστάσεις από τον ασφαλιστικό όμιλο και το μέλλον της μοιάζει πολλά υποσχόμενο, για όποιο πόστο κι αν επιλέξει.

Σοκ στην Ασφαλιστική Αγορά. Αποχωρεί η Μαριάννα Πολιτοπούλου από την ΝΝ, μετά από θητεία 6 ετών ως CEO

Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν

Η ανακοίνωση, μετά το πρώτο σοκ, έφερε τα πρώτα ερωτήματα που τις τελευταίες ώρες σχολιάζονται και αναλύονται εκτενώς στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ποιος θα τη διαδεχθεί; Tι σημαίνει η αποχώρηση της κας Πολιτοπούλου; Τι σηματοδοτεί η αλλαγή ηγεσίας; Αυτά και άλλα πολλά είναι κάποια από τα καίρια ερωτήματα που απασχολούν επί ώρες τόσο τον ασφαλιστικό κόσμο όσο και τα δημοσιογραφικά “πηγαδάκια”.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here