Μια σημαντική προσθήκη στο ευρύ πελατολόγιο της ανακοίνωσε η SARMED καθώς ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία SARKK ABEE για την πανελλαδική διανομή των προϊόντων της.

Η SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998, με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία.

Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Υπενθυμίζεται πως από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

«Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Μια πολύ σημαντική προσθήκη από τον κλάδο της ένδυσης στο πελατολόγιο της SARMED», αναφέρει σχετικά η εταιρεία.

Deal για τους αποθηκευτικούς χώρους

Ήταν τέλη του 2020 όταν η BriQ Properties συμφερόντων του ομίλου Quest (Θ. Φέσσα) προχώρησε στην εξαγορά των μεγαλύτερων ενιαίων στεγασμένων αποθηκευτικών χώρων στην Ελλάδα εξαγοράζοντας το 80% της Sarmed Warehouses.

Στο μετοχικό σχήμα παρέμεινε με 20% ο κ. Ιωάννης Σαραντίτης ενώ η εταιρεία του SARMED Logistics συνεχίζει απρόσκοπτα τις εργασίες έχοντας συνάψει μίσθωμα για 10 χρόνια για τις εγκαταστάσεις.

Τα logistics, ισχυρό χαρτί της BriQ Properties

Με τη κίνηση αυτή η BriQ απέκτησε έτοιμους αποθηκευτικούς χώρους διπλάσιου μεγέθους, ενώ οι δύο πλευρές αντιμετωπίζουν τη συμφωνία τους ως μια σημαντική ευκαιρία στρατηγικής συνεργασίας στα logistics.

Το deal είχε ανέλθει στα 23,6 εκατ. ευρώ

Βάιος Κρόκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here