Η εταιρεία SARKK ABEE, αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και τη Μολδαβία ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός καταστήματος Tommy Hilfiger Outlet στο “Fashion City Outlet” στην πόλη της Λάρισας.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το 5o outlet και το 40ο κατάστημα της Sarkk ABEE και η λειτουργία του εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα Βαλκάνια. Το νέο Tommy Hilfiger Outlet στη Λάρισα, φιλοξενεί τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportswear και Tommy Jeans, τη συλλογή Tailored, τσάντες, αξεσουάρ καθώς και capsule συλλογές.

Είναι το πρώτο στην Ελλάδα που βασίζεται στο νέο concept της Tommy Hilfiger για τα Outlet καταστήματα παγκοσμίως. Με βάση τον νέο σχεδιασμό, το Tommy Hilfiger Outlet στη Λάρισα είναι μοντέρνο, φωτεινό, ελκυστικό, άνετο και επιτυγχάνει την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων. Η ταυτότητα και το πνεύμα του brand αποτυπώνονται μέσα από διαφορετικά δημιουργικά στοιχεία όπως τα μοντέρνα γραφικά, η χαρακτηριστική σημαία, το logo wall κ.α.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here