Με μία εμβληματική συνεργασία ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη SARMED, η οποία είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τη ΓΡΗΓΟΡΗΣ, τη μεγαλύτερη εταιρία καφέ και φαγητού στην Ελλάδα.

Η συνεργασία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics, διανομής στο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της ΓΡΗΓΟΡΗΣ, καθώς και διαχείριση επιστροφών.

Κατ’ αυτό τον τρόπο η SARMED ενισχύει την ηγετική της θέση στον κλάδο του 3PL αλλά και ειδικότερα στη διαχείριση του τροφίμου και μάλιστα της ιδιαίτερα απαιτητικής κατηγορίας των συνδυασμένων ελεγχόμενων θερμοκρασιών.

Η ΓΡΗΓΟΡΗΣ, με ιστορία σχεδόν μισού αιώνα, αποτελεί το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο brand καφέ και φαγητού στη χώρα μας, με ένα δίκτυο που ξεπερνά σήμερα τα 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία. Επιπλέον, διακρίνεται για την καινοτομία στον κλάδο της εστίασης, με προϊόντα & υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που απευθύνονται στις διατροφικές συνήθειες του σύγχρονου Έλληνα και η οποία «επιχειρεί» με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Η SARMED αποτελεί την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία 3PL στην Ελλάδα, με ηγετική πλέον θέση, με τις μεγαλύτερες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις (προσεγγίζουν τις 160.000 τ.μ. σε όλη την Ελλάδα), το πληρέστερο πανελλαδικό μεταφορικό δίκτυο, με απόλυτη εξειδίκευση στο τρόφιμο & σε ψυχόμενες συνθήκες και εκτιμώμενα έσοδα για το 2018 περίπου 29.000.000 ευρώ.

pastedGraphic.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here