Θέμα λίγων μηνών ή και ημερών θεωρείται η ολοκλήρωση του πρώτου κτηρίου ogistics park της Briq Properties στον Ασπρόπυργο. Το κτήριο, εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2021 και θα εκτείνεται σε 103 στρέμματα.

Το πρώτο κτίριο, επιφάνειας 20.818 τ.μ., αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκέμβρη και να παραδοθεί στον μισθωτή του το Φεβρουάριο του 2022.

Μισθωτής έχει ήδη επιλεγεί και αφορά εταιρεία του ομίλου που ανήκει η BriQ Properties (όμιλος Quest) και συγκεκριμένα η Infoquest Technologies. Η σχετική συμφωνία υπεγράφη στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Εντός του 2021 αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή δεύτερου κτιρίου, επιφάνειας περίπου 10.000 τ.μ., υψηλών προδιαγραφών.

«Το συνολικό ύψος της επένδυσης στον Ασπρόπυργο αναμένεται να αγγίξει τα 25 εκατ. ευρώ, με την εκτιμώμενη απόδοση των κτιρίων να διαμορφώνεται πέριξ του 8%» είχε δηλώσει σε πρόσφατα τηλεδιάσκεψη των αναλυτών η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ, Άννα Αποστολίδου, αναφέρει το bizness.gr.

Από το σύνολο της επένδυσης έχει ήδη δαπανηθεί ποσό 6,7 εκ. για την αγορά της γης ενώ ακόμη 15 εκ. ευρώ έχουν διατεθεί για το κατασκευαστικό έργο.

Η εν λόγω επένδυση της BriQ Properties, σύμφωνα χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια που προήλθαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2019.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here