Γράφει η «ξενοδόχος»

Στα 250 εκατ. ευρώ θα ανέλθει η νέα τουριστική επένδυση που σχεδιάζει το τελευταίο διάστημα η Grivalia Hospitality, η οποία έχει μετεξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους επενδυτές στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Γιώργος Χρυσικός
CEO Grivalia Hospitality

Ο κ. Γιώργος Χρυσικός, ιδρυτής και πρόεδρος Δ.Σ της εταιρείας, με αφορμή την παρουσίαση του νέου boutique ξενοδοχείου ON Residence στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στο νέο project χωρίς πολλά νέα στοιχεία, πέραν του ότι πρόκειται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων 2-3 μηνών, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με πολύ γνωστή αλυσίδα.

Η Grivalia συνεργάζεται με πολύ γνωστά διεθνή ονόματα του τουρισμού πολυτελείας και συγκεκριμένα με την One & Only για την αναβίωση των Αστεριών Γλυφάδας από το 2023, με την Aman για το πολύ γνωστό Amanzoe στην Πελοπόννησο που έχει περάσει κάτω από την ‘’ομπρέλα’’ της εταιρείας αλλά και με τη Mandarin Oriental με την οποία έχει κλείσει συμφωνία για το ‘’Project Blue’’, τη νέα επένδυση που δρομολογεί στη Μύκονο. Το εν λόγω έργο ‘’μπλόκαρε’’ πέρυσι το Συμβούλιο της Επικρατείας και για το λόγο αυτό τώρα η Grivalia το ανασχεδιάζει σε ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση της περιβαλλοντικής μελέτης και τον περιορισμό των κλινών.

Σημειώνεται ότι η Grivalia Hospitality έχει στο χαρτοφυλάκιό της  υπό ανάπτυξη ή και λειτουργία 6 premium hospitality projects αξίας 450 εκατ. ευρώ, τα οποία με την ολοκλήρωση τους θα ξεπεράσουν τα 800 εκατ. ευρώ. Πέραν του ON Residence, εντός της φετινής χρονιάς αναμένεται η ολοκλήρωση της ανάπτυξης που δρομολογεί  η εταιρεία στη Νάουσα της Πάρου για τη λειτουργία πολυτελούς καταλύματος, ενώ στο χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το υπερπολυτελές Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, το Meli Palace στην Κρήτη και τα Αστέρια Γλυφάδας όπου το 2023 αναμένεται η λειτουργία το One&Only Aesthesis, ενός από τα καλυτέρα και πιο πολυαναμενόμενα city resorts του κόσμου, που «θα μετατρέψει την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε κορυφαίο προορισμό πολυτελούς φιλοξενίας διεθνώς», όπως αναφέρουν οι επιτελείς της Grivalia Hospitality.

 

 

Eν τω μεταξύ η εταιρεία ετοιμάζεται επιπλέον να μεταφέρει την έδρα της από το Λουξεμβούργο στην Ελλάδα, όπως ανέφερε χθές ο κ. Χρυσικός «ένα σήμα προς το εσωτερικό της χώρας και το εξωτερικό ότι τα πράγματα αλλάζουν». Η μεταφορά της έδρας αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here