Πολυεπίπεδες είναι οι εξελίξεις, όσον αφορά στο θέμα της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό από την Lamda Development, καθώς οι συζητήσεις προχωρούν γοργά, με τη νέα κυβέρνηση να επιδεικνύει γοργά αντανακλαστικά προκειμένου όλα να πάρουν τον δρόμο τους.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και για το γηπεδικό ζήτημα του Ολυμπιακού, με την προοπτική κατασκευής κλειστού μπάσκετ στο Ελληνικό.

Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη βουλή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επένδυση για την ανάπλαση του Ελληνικού, παράλληλα αυτό σήμανε και την αναθέρμανση για την κατασκευή γηπέδου από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και περίπου δύο χρόνια με την εταιρία που θα αναλάβει το έργο στο παλιό αεροδρόμιο, τη «Lamda Development» του Ομίλου Λάτση. Έτσι, μετά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης αναμένεται αυτή η συμφωνία να ενεργοποιηθεί και αφού πέσουν και οι απαραίτητες υπογραφές, τότε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να βάλουν μπροστά το μεγαλόπνοο σχέδιό τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πλάνο κάνει λόγο για γήπεδο χωρητικότητας 15.000 θέσεων και θα είναι στα πρότυπα της «Mercedes-Benz Arena», της έδρας της Άλμπα Βερολίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here