Απόβαση στην ελληνική αγορά κάνει (και) η μεγαλύτερη ισραηλινή online πλατφόρμα μόδας Terminal X, λίγο μετά την είσοδο της AboutYou στην χώρα μας.

Με πωλήσεις 75 εκατ. ευρώ, η θυγατρική του ισραηλινού ομίλου ένδυσης Fox, μέσω της Multi-brand στρατηγικής της και τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης, επιδιώκει να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην διαδικτυακή αγορά μόδας στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα brands που εμπορεύεται είναι οι Adidas, Nike, Reebok, Calvin Klein, Gap, Gant, Guess, Replay, Levi’s, UGG, Nautica, Asics, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren, American Eagle, Urban Outfitters, Havaianas, Banana Republic, Armani Exchange, Clinique, Loreal, Garnier, Ray Ban κ.α..

Στα πλεονεκτHματα σε σχEση με τον ανταγωνισμO εIναι η παρAδοση ακOμη και την Iδια ημEρα της παραγγελIαΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω εταιρεία ετοιμάζεται να μπει στο χρηματιστήριο, ενώ απέκτησε νέο μέτοχο που δεν είναι άλλος από την δανέζικη εταιρεία επενδύσεων Heartland A/S, μια εταιρεία του δανέζικου ομίλου Fashion Bestseller, του γνωστού επενδυτή Anders Holch Povlsen, ο οποίος είναι μέτοχος στις κορυφαίες διαδικτυακές πλατφόρμες Fashion της Zalando, της Asos και της About You.

Οι Ισραηλινοί της Brown υποψήφιοι για το ΜΙΝΙΟΝ

Πηγή: neoecommerce.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here