Φ.Κ.

Ένα πασίγνωστο online κατάστημα ρούχων του εξωτερικού, το About You, έκανε απόβαση, λίγα λεπτά πριν την 28η Σεπτέμβρη, στην χώρα μας.

Την ώρα που η καραντίνα εκτόξευσε το e-commerce, η γερμανική About You, η οποία αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελλάδα, την 24η αγορά στον κόσμο.

Η About You ενεργοποίησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ενώ νωρίτερα είχε προχωρήσει σε αποκλειστικό Pre Launch, μόνο για τους συνδρομητές του Newsletter. Πολύ καλό το μάρκετινγκ, αν σκεφτείτε ότι εδώ και μέρες, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο instagram τα κουίζ και οι αντίστροφες μετρήσεις έδιναν και έπαιρναν…Το μυστήριο φούντωνε, αλλά τελικά λύθηκε.

Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, υπάρχουν περισσότερα από 400.000 διαφορετικά είδη από περίπου 2.000 brands, μεταξύ των οποίων και Adidas, Nike, Mango, Polo Ralph Lauren, Levi’s, Calvin Klein, GAP, Esprit, Lacoste, Gant, Guess κ.α.

Η γερμανική εταιρεία κατάφερε να επεκταθεί σε 24 ευρωπαϊκές αγορές μέσα σε 7 χρόνια. Ελέγχεται από τον γερμανικό όμιλο Otto και τον δανέζικο Besteller και λίγους μήνες πριν προχώρησε σε δημόσια εγγραφή στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Από τις καινοτομίες που προσφέρει είναι ότι δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και επιστροφής παραγγελιών, καθώς υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής κάποιου προϊόντος (με επιστροφή των χρημάτων) εντός 100 ημερών από την αγορά.

*Kεντρική φωτό οι ιδρυτές: Tarek Müller, Hannes Wiese and Sebastian Betz

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here