Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) συμμετείχε με σύντομο θεσμικό χαιρετισμό στον καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας Greek Hospitality Awards 2022 που διοργάνωσε η ethosEvents. 

Ο κ. Φραγκάκης εκτίμησε ότι το 2022 θα είναι ένα έτος ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. “Δεν θα έχουμε πλέον ως έτος ορόσημο το 2019 αλλά το 2022 για δύο λόγους: Πρώτον, όπως ανέφερε και ο κ. Σταϊκούρας, αναμένεται να ξεπεράσουμε ή να φθάσουμε πολύ κοντά στα έσοδα του 2019 από τον τουρισμό και δεύτερον γιατί καταφέραμε μέσα σε 2,5 χρόνια, μετά το απόλυτο μηδέν στο οποίο έφθασε ο τουρισμός το 2020, να κάνουμε μια ολική επανεκκίνηση. Αυτός είναι ένας μεγάλος άθλος που δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί χωρίς τους επιχειρηματίες του τουρισμού και τους εργαζομένους. Εκείνοι δε, έβαλαν πολύ μεγάλη πλάτη καθώς ήταν και λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Εύχομαι με αυτή τη ζέση να συνεχίσουμε και τα επομενα χρόνια γιατί οι προκλήσεις είναι εδώ, μπροστά μας” κατέληξε. 

Greek Hospitality Awards 2022_Θεσμικός Χαιρετισμός: Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here