Πλούσια θεματολογία και ερωτήματα σχετικά με το αυτοκίνητο και την νέα ηλεκτρική εποχή του, περιλαμβάνονται στην ατζέντα του Auto Forum 2021 #auf21 με τίτλο:«Εξηλεκτρισμός», το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, μέσα από τη LiveOn.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης. 

O κ. Κωνσταντίνος Καραθανάσης, Διευθυντής Marketing, FCA Greece φιλοξενήθηκε στο Auto Forum και έκανε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση:

 

Τι θα ήθελε ο πελάτης:

Προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του

Ευκολία χρήσης στην καθημερινότητά του

Οι περισσότεροι βλέπουν το όχημα ως μέσο απόλαυσης. Άρα λοιπόν πρέπει να δημιουργήσουμε μία παλέτα επιλογών προς τον πελάτη για να καλύψει κάθε του ανάγκη

Αποδεκτό κόστος χρήσης

Το FIAT 500 είναι αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, με δύο αυτονομίες, δημιουργεί ένα σύνολο συνδυασμών καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες.

Επίσης παρουσίασε το Jeep Plug in Hybrid 4XE.

Δείτε:

 

“Πρέπει να εξηλεκτρίσουμε τα επαγγελματικά οχήματα. Π.χ ένα βαν καλύπτει χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα στον αστικό ιστό. Πρέπει να αναπτυχθούν λύσεις για τους επαγγελματίες”.

Η FIAT διαθέτει το Ducato…

Δείτε το

Ανδρέας Χριστοφορίδης, Όμιλος Βασιλάκη: Πρωτοπορώντας στην Εξέλιξη της Ηλεκτροκίνησης

Α. Αδάναλης, BMW: H εποχή της ηλεκτροκίνησης ήρθε και στην Ελλάδα

Α. Ευαγγελούλης: Πως η Mercedes-Benz διαμορφώνει το μέλλον των οδικών μεταφορών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here