Πλούσια θεματολογία και ερωτήματα σχετικά με το αυτοκίνητο και την νέα ηλεκτρική εποχή του, περιλαμβάνονται στην ατζέντα του Auto Forum 2021 #auf21 με τίτλο:«Εξηλεκτρισμός», το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, μέσα από τη LiveOn.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης. 

Mεταξύ των εκλεκτών ομιλητών ήταν και ο κ. Ανδρέας Χριστοφορίδης Γενικός Διευθυντής HYUNDAI, KIA, SEAT και CUPRA στον Όμιλο Βασιλάκη.

“Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Η προσπάθεια μείωσης εκπομπών ρύπων έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά όχι σε τόσο δραστικό επίπεδο, καθώς η ΕΕ θέτει στόχους και επιταχύνει τις εξελίξεις”, ανάφερε στην αρχή της ομιλίας του με τίτλο «HYUNDAI, KIA, SEAT και CUPRA: Πρωτοπορώντας στην Εξέλιξη της Ηλεκτροκίνησης».

“Ποτέ στα 30 χρόνια της σταδιοδρομίας μου δεν έχουμε δει τέτοιες αλλαγές. Στον Όμιλο Βασιλάκη έχουμε δύο γκρουπ κατασκευαστών. Το ασιατικό και το ευρωπαϊκό”.

Η HYUNDAI και η KIA έχουν 30χρονη εμπειρία καθιστώντας τες ως εταιρείες με λύσεις σε όλο το φάσμα της ηλεκτροκίνησης. Εμφανίζει μία ολιστική προσέγγιση και διαθέτουν 20 διαφορετικά εξηλεκτρισμένα μοντέλα. Φέρνουν πλέον πρωτοπόρα στοιχεία όπως η αυτονομία.

Το επόμενο βήμα τους στην ηλεκτροκίνηση είναι το όχημα- σταθμός που χρειάζεται μόλις 5 λεπτά να φορτίσει για 100 χλμ.

Το ηλεκτροκίνητο μέχρι σήμερα παίρνει ενέργεια από εξωτερική πηγή ενέργειας. Φανταστείτε να γίνεται το ανάποδο, είπε ο κ. Χριστοφορίδης.

Α. Ευαγγελούλης: Πως η Mercedes-Benz διαμορφώνει το μέλλον των οδικών μεταφορών

Α. Αδάναλης, BMW: H εποχή της ηλεκτροκίνησης ήρθε και στην Ελλάδα

Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, (Ι.Ο.ΑΣ.): Αναμένουμε το εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την οδική ασφάλεια για έναν κόσμο χωρίς τροχαία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here