Πλούσια θεματολογία και ερωτήματα σχετικά με το αυτοκίνητο και την νέα ηλεκτρική εποχή του, περιλαμβάνονται στην ατζέντα του Auto Forum 2021 #auf21 με τίτλο:«Εξηλεκτρισμός», το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, μέσα από τη LiveOn.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης. 

Εκπρόσωπος κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν και ο κ. Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations & Electro-Mobility Manager, BMW Group Hellas.

Έκανε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση:

Στόχος του BMW Group η κυκλοφορία 25 διαφορετικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων κάτω από την ομπρέλα της BMW.

“Η τεχνολογία είναι αρωγός της ηλεκτροκίνησης. Αυτή διέπεται από ψηφιακές υπηρεσίες. Δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη δέσμευση των κατασκευαστών όσον αφορά την αειφορία. Ως γκρουπ υπολογίζουμε μέχρι το 2030 να έχουμε στον δρόμο 7 εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα.

Στην Ελλάδα η συζήτηση ξεκίνησε το 2013. Τότε φέραμε για πρώτη φορά το i3 στην χώρα μας. Το 2018 ήταν χρονιά-ορόσημο οπότε και παρουσιάστηκε το πρώτο ολιστικό πρόγραμμα της ηλεκτροκίνησης” τόνισε.

Κ. Φραγκογιάννης στο AUF21: Ο εξηλεκτρισμός αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα

Γ. Κεφαλογιάννης, υφ. Μεταφορών στο AUF21: Η ηλεκτροκίνηση διεισδύει πλέον στο σύστημα μεταφορών της χώρας

Α. Σδούκου: Η ηλεκτροκίνηση προσδίδει καλύτερη ποιότητα ζωής στα αστικά κέντρα

Γ. Βασιλάκης (ΣΕΑΑ): Κάθε μήνα 350 ηλεκτρικά μπαίνουν στην κυκλοφορία

Α. Ευαγγελούλης: Πως η Mercedes-Benz διαμορφώνει το μέλλον των οδικών μεταφορών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here