Πλούσια θεματολογία και ερωτήματα σχετικά με το αυτοκίνητο και την νέα ηλεκτρική εποχή του, περιλαμβάνονται στην ατζέντα του Auto Forum 2021 #auf21 με τίτλο:«Εξηλεκτρισμός», το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, μέσα από τη LiveOn.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης. 

Στο Auto Forum 21 φιλοξενήθηκε ο κ. Αντώνιος Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Επαγγελματικών Οχημάτων, Mercedes-Benz Ελλάς και μίλησε για την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz και το πως η γερμανική φίρμα διαμορφώνει το μέλλον των οδικών μεταφορών. 

Στην παρούσα φάση από την Daimler προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις.

Η Daimler διαθέτει μία ολιστική προσέγγιση και δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και του αέρα, την οδική ασφάλεια, εργοστάσια με μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα, βιώσιμες πόλεις, διασύνδεση χρηστών με το όχημα.

Aπό το 2018 υπάρχει ηλεκτρικό φορτηγό και διατίθεται σε πελάτες-πιλότους ώστε να γίνουν βελτιώσεις και η μαζική παραγωγή θα γίνει περί τα τέλη του 2021.

“Κάποια πράγματα που νομίζαμε ότι ήταν επιστημονική φαντασία, τώρα υλοποιούνται. To μέλλον έρχεται με ταχύτερους ρυθμούς. Οι εξελίξεις τρέχουν. Το σήμερα σε λίγο θα είναι χτες” είπε ο κ. Ευαγγελούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here