Οι άριστες εταιρείες και πρακτικές στον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης βρέθηκαν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στο επίκεντρο της λαμπερής Τελετής Απονομής των Greek Accounting & Finance Awards 2023 powered by PROSVASIS & IMPACT, την οποία διοργανώνει η ethosEVENTS! Στο πλαίσιο αυτό, ο Μάκης Ευαγγελόπουλος, RnD Director, PROSVASIS με παρέμβασή του στην εκδήλωση αναφέρθηκε στην ψηφιακή κάρτα εργασίας:

“Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζουν το μέτρο της ψηφιακής κάρτας. Εντός 2024 πολλές ακόμη θα ενταχθούν σε αυτό. Η PROSVASIS μέλος τoυ ομίλου Softone δημιούργησε μια πρωτοποριακή λύση για το μέτρο αυτό.”

Σε αυτό το σημείο ο κ. Ευαγγελόπουλος παρουσίασε την υπηρεσία Cloud Prosvasis ERGANI. “είμαστε η μόνη λύση που μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από οποιαδήποτε εφαρμογή μισθοδοσίας ή hrl και μάλιστα ακόμα πιο αξιόπιστα. Πώς είναι δυνατόν αυτό;”

Greek Accounting & Finance Awards 2023_Ομιλία: Μάκης Ευαγγελόπουλος, RnD Director, PROSVASIS from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

Δείτε παρακάτω σημεία της παρουσίασής του

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση

Evaggelopoulos

ΦΩΤΟ: ©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ