Εκ μέρους της PROSVASIS ο κ. Φίλιππος Ανδρέου, Γενικός Διευθυντής, χαιρέτισε την εκδήλωση Τελετής Απονομής ων Greek Accounting & Finance Awards 2023 powered by PROSVASIS & IMPACT.

“Γιορτάζουμε την αριστεία και τα επιτεύγματα του κλάδου στην Ελλάδα. Κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία καθώς το μέλλον του κλάδου έχει απεριόριστες ευκαιρίες για καινοτομία και συνεργασία.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μας φέρνει μπροστά σε πρωτόγνωρες προκλήσεις, που σχετίζονται με μια σειρά διαδικασιών, όπως η διασύνδεση ταμειακών και POS, η ψηφιακή κάρτα κ.α. Εδώ καλούμαστε να ανταποκριθούμε εγκαιρα και προπάντων έγκυρα απένταντι στις αυξημένες ανάγκες ελέγχου και υποστήριξης των πελατών μας.
Στην Prosvasis δίνουμε επιπλέον αξία στην καθημερινότητα των πελατών σας, προσφέροντας σύγχρονες εφαρμογές και αυτομαστιμούς σε μια πολύ απαιτητική εποχή.”
είπε και συνέχισε:

“Για όλους εσάς τους λογιστές μας, μέσα από μια και μόνο εφαρμογή το bps 1 να παρακολουθείτε σύνολο των δραστηριοτήτων των πελατών σας. Με το prosvasis go οι πελάτες μπορούν να μηχανογραφηθούν, να ορργανώσουν καλύτερα τη δουλειά τους, να συνδεθούν real time με εσάς”.

“O ρόλος των επαγγελματιών της λογιστικής και χρηματοοικονομικών ποτέ δεν ήταν πιο κρίσιμος στη χώρα. Όλοι εμείς στεκόμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό, αποφασισμένοι να στηρίξουμε έμπρακτα κάθε δράση που συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των λογιστικών γραφείων και των πελατών σας” είπε ο κ. Ανδρέου στην τοποθέτησή του.

Greek Accounting & Finance Awards 2023_Χαιρετισμός: Φίλιππος Ανδρέου, Γενικός Διευθυντής, PROSVASIS from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

ΦΩΤΟ: ©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ