Οι άριστες εταιρείες και πρακτικές στον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης βρέθηκαν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στο επίκεντρο της λαμπερής Τελετής Απονομής των Greek Accounting & Finance Awards 2023 powered by PROSVASIS & IMPACT, την οποία διοργανώνει η ethosEVENTS! Το “παρών” στην τελετή έδωσε με ομιλία -παρουσίασή του ο Βαγγέλης Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος, IMPACT.

Ο κ. Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στην ιστορία αλλά και τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει σήμερα η Impact. Πρόκειται για μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση σύνθετων και μεγάλης κλίμακας έργων EINVOICING. Η εταιρεία είναι από τις πρώτους οργανισμούς που έγιναν πάροχοι ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Είναι ένας ΠΑΡΟΧΟΣ ΛΥΣΕΩΝ 360°, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών Αυτοματισμού Τιμολογίων και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ παράλληλα ανοίγει το δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Είναι επιπλέον πιστοποιημένος πάροχος για την αυτοματοποιημένη διαβίβαση ηλεκτρονικών εγγράφων στην πλατφόρμα myDATAτης Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)​.

Greek Accounting & Finance Awards 2023_Ομιλία: Βαγγέλης Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος, IMPACT from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

Δείτε αποσπάσματα της παρουσίασής του:

 

 Oλόκληρη η παρουσίαση

Vangelis-Hadgigeorgiou-IMPACT-2024

ΦΩΤΟ: ©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ