Μία άκρως επιτυχημένη παρουσία στα Greek Accounting & Finance Awards 2023 είχε η 

Nepa Economic Consulting που δραστηριοποιείται στην παροχή φορολογικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο των επιχειρήσεων.

Σε μια λαμπρή τελετή που διοργανώθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις των “Greek Accounting & Finance Awards 2023”, η Nepa Economic Consulting διακρίθηκε στις κατηγορίες : Top Tax Services Company, Top Bookkeeping Services Company και Top Payroll Service Company.

Ο ετήσιος θεσμός των Greek Accounting & Finance Awards 2023 powered by PROSVASIS & IMPACT, τα οποία διοργάνωσε η ethosEVENTS, έχει σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής διαχείρισης της χώρας.

Για μια ακόμη φορά, η Nepa Economic Consulting S.A. διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στους τρεις σημαντικότερους άξονες της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, κατακτώντας τα βραβεία “Gold Award” στις κατηγορίες:

  • “Top Tax Services Company”

  • “Top Bookkeeping Services Company”

  • “Top Payroll Services Company”

Την εκδήλωση συντόνισαν ο Head of Content της Ethos Media κ. Χρήστος Κώνστας, η κα Μαρία Ακρίβου, δημοσιογράφος Fortune Greece ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κος Βασίλειος Σπανάκης, ο οποίος απένειμε βραβεία σε διακριθείσες εταιρείες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ