Για τρίτη συνεχή πενταετία ο ΔΡΟΜΕΑΣ ανακηρύχθηκε αποκλειστικός Προμηθευτής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά από διεθνή Διαγωνισμό «Προμήθειας επίπλων γραφείου σχεδιασμένων με βιώσιμο και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΔΡΟΜΕΑΣ είναι βασικός προμηθευτής του Γερμανικού Στρατού σε έπιπλα γραφείου, παλαιότερα και του CERN.

O Δρομέας τρέχει με +49,20%

Το ύψος των προμηθειών εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 22-25 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν εταιρείες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική.

Οι τεχνικές προδιαγραφές απαιτούσαν αυστηρή και λεπτομερή τήρηση των προδιαγραφών και των προτύπων ΕΝ της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πρώτες ύλες, την εργονομία, την αντοχή, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί μετά την παρέλευση της δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής ενστάσεων που τυχόν θα υποβληθούν.

Μade in Serres

Όταν το 1979 ξεκίνησε το πρώτο εργοστάσιο του ΔΡΟΜΕΑ στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών, είχαμε μεγάλα όνειρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου. “Κανείς δεν θα μπορούσε όμως τότε να φανταστεί, ό,τι από αυτήν την γωνία της Μακεδονικής γης θα τροφοδοτείται με έπιπλα κάποια στιγμή το σύνολο των Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, μοιραζόμαστε την χαρά και την περηφάνια που μας δίνει το συμβόλαιο αποκλειστικής προμήθειας επίπλων γραφείου για όλες τις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν ήταν εύκολα χρόνια ούτε η επιτυχία ήρθε τυχαία. Ήρθε σαν προϊόν συντονισμένης προσπάθειας των ανθρώπων του ΔΡΟΜΕΑ, συνεχών επενδύσεων και προσήλωσης στους τρεις αδιαπραγμάτευτους στόχους μας. Ποιότητα, συνέπεια και υψηλή προστιθέμενη αξία μέσα απο την καθετοποίηση της παραγωγής. Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του ΔΡΟΜΕΑ, τα οποία άλλωστε γίνονται προφανή σε όποιον μας επισκέπτεται ή μας τιμά με την προτίμησή του στα προϊόντα μας.

Με όπλα μας την έρευνα, την συνεργασία με παγκόσμια καταξιωμένους σχεδιαστές και την 40χρονη εμπειρία μας στην παραγωγή και με πρεσβευτές τα προϊόντα μας και τους ικανοποιημένους χρήστες τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου, συνεχίζουμε την ακούραστη πορεία του ΔΡΟΜΕΑ προς ένα πολλά υποσχόμενο και συναρπαστικό μέλλον”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here