Μετά τη συμφωνία 15 εκατομμυρίων τον περασμένο Γενάρη, προστέθηκαν νέες παραγγελίες για την εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ από την Γερμανία…

Έτσι η ελληνική εταιρεία καθίσταται βασικός προμηθευτής του Γερμανικού Στρατού σε έπιπλα γραφείου, ερμάρια κ.λ.π. Όλα τα είδη συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας, υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γερμανικού Στρατού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το συνολικό ανεκτέλεστο έργο ανέρχεται σήμερα στα 45.000.000€ και αναμένεται το επόμενο δίμηνο αποτελέσματα διαγωνισμών διαφόρων φορέων ύψους περίπου 35.000.000€. Εκτίμηση είναι ότι το 2020 οι πωλήσεις θα είναι αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το 2019 με ανάλογα θετικά αποτελέσματα και αυτό παρά την σημαντική μείωση της εσωτερικής αγοράς λόγω COVID-19.

“Το 2021 και τα επόμενα χρόνια προβλέπουμε επίσης, ετήσια αύξηση των πωλήσεων καθώς και ανοδικά αποτελέσματα κερδοφορίας. Οι συνεχόμενες και ολοένα μεγαλύτερες επιτυχίες του ΔΡΟΜΕΑ σε διαγωνιστικές διαδικασίες από το 2009 και μετά επιβεβαιώνουν τη σωστή στρατηγική επιλογή της διοίκησης να επενδύσει σε καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα την περίοδο 2001-2009.

Η Διοίκηση του ΔΡΟΜΕΑ ευχαριστεί το Διοικητικό, Τεχνικό και προσωπικό Παραγωγής για την αφοσίωση, εμπιστοσύνη και προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη δεκαετή περίοδο της οικονομικής κρίσης, καθώς και την πρόσφατη θετική ανταπόκρισή του στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία COVID-19” αναφέρεται σε ανακοίνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here