Η Everty ανακοινώνει την εξαγορά του Elounda Gulf Villas, πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κρήτη. Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της Everty στην ελληνική φιλοξενία, μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του ξενοδοχείου Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Η Everty τηρεί τη δέσμευσή της για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας μέσω επενδύσεων σε αγορές ακινήτων υψηλής αξίας, που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Elounda Gulf Villas

Το Elounda Gulf Villas αποτελείται από 15 σουίτες και 18 ιδιωτικές βίλες.

Ως μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το Elounda Gulf Villas ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και έχει συγκεντρώσει πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις υψηλού κύρους, έχοντας αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του Elounda Gulf Villas στο ξενοδοχειακό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα. Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του έργου το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές του Elounda Gulf Villas και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες», δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece.

Η Everty

Η Everty κατέχει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται ακίνητα σε κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από εμπορικά, βιομηχανικά και ιδιαίτερα τουριστικά ακίνητα.