Σε ακόμη μία επένδυση στην ελληνική αγορά προχώρησε η Everty. Πρόκειται για μια συναλλαγή χαρτοφυλακίου συνολικής επιφάνειας 33.000 τ.μ που αφορά σε δύο (2) σύγχρονα κέντρα logistics στην προνομιακή θέση του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Τα ακίνητα έχουν σύγχρονους αποθηκευτικούς και γραφειακούς χώρους και είναι πλήρως μισθωμένα σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες logistics.

Tα δύο κέντρα logistics, Μαύρο Λιθάρι και Μελίσσια έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν λειτουργίες εφοδιαστικής αλυσίδας παγκόσμιας κλάσης, διαθέτουν πολλούς και άνετους χώρους στάθμευσης, αποτελεσματική και ασφαλή διάταξη αποθηκευτικών χώρων και σε σημείο με ασύγκριτη γειτνίαση προς όλα τα κύρια δίκτυα μεταφορών, παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε τρεις αυτοκινητόδρομους, συνδέοντας έτσι το σημείο με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Λιμάνι του Πειραιά.

Η Everty έχει επενδύσει μέχρι σήμερα συνολικά σε εννέα (9) ελληνικά περιουσιακά στοιχεία σε μόλις δυόμισι χρόνια. Η Everty Greece συνεχίζει να επενδύει στη φιλοξενία (Luxury Boutique hotels & Villas) και σε ποιοτικά εμπορικά ακίνητα (Prime Office Buildings – Logistics Centres).

Από τις πιο πρόσφατα ανακοινωθείσες αγορές, αξιοσημείωτη είναι η εξαγορά του Elounda Gulf Villas, πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κρήτη και του κτηρίου ART1 στο Μαρούσι.

Τον Ιούνιο του 2020, η Everty, μέλος του YNV Group, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει €100 εκατομμύρια για την αγορά και ανάπτυξη εμπορικών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here