Στην απόκτηση του κτηρίου ART1 προχώρησε η Everty, διεθνής εταιρεία επενδύσεων ακινήτων. Πρόκειται για ακίνητο επί της οδού Αρτέμιδος 1 στο Μαρούσι, το οποίο περιλαμβάνει υπερσύγχρονα γραφεία, το οποίο παραδόθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Neiheiser Argyros, με έδρα το Λονδίνο.

Το ακίνητο προσφέρει ένα βιώσιμο και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας με κήπο στον τελευταίο όροφο.

Τον Ιούνιο του 2020, η Everty, μέλος του YNV Group, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει €100 εκατομμύρια για την αγορά και ανάπτυξη εμπορικών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece, μοιράζεται την υπερηφάνειά του για τη νέα αυτή επένδυση:

“Η Everty έχει δεσμευτεί ως προς την αγορά, ανάπτυξη και διαχείριση ενός αποκλειστικού χαρτοφυλακίου, προνομιούχων, εμπορικών και τουριστικών ακινήτων που επαναπροσδιορίζουν το χώρο που οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώσουν, να εργαστούν και να διαπρέψουν. Το κτίριο ART1 αποτελεί ιδανική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, παρέχοντας πρώτης τάξης και κορυφαίου επιπέδου χαρακτηριστικά που βρίσκει κανείς συνήθως μόνο σε μεγαλύτερα κτίρια, ενώ παράλληλα είναι διαπιστευμένο με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης.

Το έργο αυτό είναι ένα σταθερό βήμα προς την κατεύθυνση επίτευξης του στόχου μας για την επένδυση €100 εκατομμυρίων στην αγορά προνομιούχων ακινήτων στην Ελλάδα, στηρίζοντας τόσο την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας όσο και την ευημερία των τομέων στους οποίους δραστηριοποιούμαστε.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here